Inschrijving en informatie

RegelementenDe MCNH werkt jaarlijks mee aan de organisatie van een VMC rit voor motoren toten met 1940. Sinds 2015 is er ook een oldtimerklasse met motoren van 25 jaar en ouder.

Vooraf inschrijven voor deze ritten is wenselijk en kan op een aantal manieren:

Hier is het inschrijfformulier te downloaden en deze kan dan gemaild worden naar marcel@madmax-diesajn.nl

Met het inschrijfformulier van de VMC , deze kan per mail gezonden worden naar marcel@madmax-diesajn.nl of per post naar Ninaberlaan 33 7447 AA Hellendoorn.

En natuurlijk tijdens een van de (hopelijk) komende ritten door je te melden bij Ilona of  Marcel Schuurman, wij hebben dan inschrijfformulieren bij ons.

Inschrijven kan ook ter plaatse op zaterdag en zondag vanaf 9.00 uur bij het clubhuis van de MCNH aan de Imminkservestraat 4 in Hellendoorn.

Deelname aan de rit kost per motor/per dag  € 10,–, deze dienen op de dag van de rit aan de inschrijftafel in het clubhuis te worden voldaan, bij voorkeur gepast. De koffie in het clubhuis van de MCNH voorafgaand aan de rit wordt jullie aangeboden door de MCNH. Als we tijd over hebben bakken we hier ook nog een lekkere cake bij.

Het is mogelijk in de directe omgeving van de start te overnachten, bij camping De Schaapskooi aan de Hellendoornseweg 48 7447SH te Hellendoorn, telefoonnummer 0548-681352.

Vanwege het beperkte aantal plekken op deze leuke boerencamping is tijdig reserveren rechtstreeks bij deze camping gewenst.

Wij hopen jullie te zien op onze 50e VMC rit in Hellendoorn,

Namens de Motorclub Nijverdal Hellendoorn, Marcel Schuurman

INSCHRIJFFORMULIER 2022-web

deelnemersfolder