Nieuws

50 e veteranen en klassieker rit voor motoren van de Motorclub Nijverdal Hellendoorn.
Zaterdag 2 en zondag 3 juli organiseren wij, de Motorclub Nijverdal Hellendoorn, de 50e VMC rit voor veteranenmotoren en klassieker motoren in Hellendoorn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is posterorange-rit-50-1.png

Wederom is onze rit opgezet als tweedaagse rit, onze uitzetters hebben voor jullie twee prachtige routes uitgezet in de omgeving van Hellendoorn.

De ritten worden gehouden volgens de reglementen van de VMC en gaan beide over een traject van circa 90 kilometer door het mooie coulisselandschap rondom Hellendoorn. Natuurlijk hebben we er wat uitdagingen ingestopt, zoals wat kleine bergjes, mooie lange wegen door het coulisselandschap. Maar ook kleine bochtige stukken zijn opgenomen in de route, afwisselend met weidse blikken over de velden en door prachtige bossen in onze omgeving.

Op zaterdag laten we jullie de omgeving ten westen van Hellendoorn zien, mooie wegen door het Sallandse landschap en kruisen de Sallandse Heuvelrug Zondag zoeken we de oostkant van ons mooie dorp op, meer in de richting van het Twentse land met haar eigen karakteristieke landschap.

Tijdens zowel de zaterdag route als de zondag route zijn 2 pauzes opgenomen. Als eerste een korte pauze waar een verfrissing en versnapering wordt aangeboden. Bij dit pauze punt hebben we 15 minuten pauze, tijd door jullie zelf in de gaten te houden.

Zoals jullie van ons inmiddels gewend zijn hebben we voor de lunchpauze van een uur weer mooie locaties uitgezocht, waar een lunchkaart beschikbaar is. De kosten hiervan zijn voor rekening van de deelnemers zelf.

Zaterdag lunchen we in Raalte, bij de uitspanning Tivoli, gelegen naast het American motor museum. Zaterdag nemen we de tijdkaarten in bij de lunch, zodat we jullie de toegang tot het museum kunnen aanbieden in het kader van ons jubileumjaar. Zaterdagavond organiseren we een BBQ, voor een kleine bijdrage (€ 15,–) per persoon (excl. drankjes) kun je hier aan deelnemen, we proberen rond 17.00 uur de kooltjes warm te hebben. Graag als het kan hiervoor tijdig op geven, via marcel@madmax-diesajn.nl

Voor de lunch op zondag keren we terug naar Hellendoorn, onze inmiddels traditionele pleisterplaats in het centrum van Hellendoorn De tijdkaarten worden zondag dus niet ingenomen bij de lunch, hier is één uur pauze vastgesteld, door jullie zelf in de gaten te houden. De kaarten worden ergens op de middagroute ingenomen, zodat er ook ruimte is voor vrij rijden.
Bij alle pauzeplaatsen zijn klokken aanwezig om jullie vertrektijd zelf in de gaten te houden!

Ook dit jaar hebben we de beschikking over een royale bezemwagen, welke we
natuurlijk hopen niet nodig te zijn.
De prijsuitreiking zal op zaterdag en zondag direct na de rit bij het clubhuis van de MCNH plaatsvinden.
Naast de VMC motoren is het ook mogelijk met een klassieke motor, dus van bouwjaar na 1940 te starten, deze starten voor de VMC motoren aan.

Vooraf inschrijven voor deze ritten is wenselijk en kan op een aantal manieren:
Via deze site www.vmc-hellendoorn.nl, hier is het inschrijfformulier te downloaden onder het kopje inschrijving en informatie. Het inschrijfformulier kan dan gemaild worden naar marcel@madmax-diesajn.nl of per post naar Ninaberlaan 33 7447 AA Hellendoorn.
En natuurlijk tijdens een van de (hopelijk) komende ritten door je te melden bij Ilona of Marcel Schuurman, wij hebben dan inschrijfformulieren bij ons.
Bij voorinschrijving graag vermelden of je en met hoeveel personen je gebruik wil maken van de BBQ zaterdagavond.